16 april 2016
17:15

IF Tunabro

Referat: Bullermyrens IK - IF Tunabro

Träningsmatch mot kommande seriekollegan Tunabro, ett lag som liksom Dalkurd spelar med yngre, tekniska spelare. Bullis tog sig an matchen på ett bra sätt från början, men efter att man gjort 1-0 efter hörna och sedan kontrat in 2-0 tappade man spelet totalt och Tunabro tog över och pressade för en reducering. Då klev Mikke i målet fram och gjorde två prakträddningar och höll nollan åt laget fram till paus. Vi poängterade i halvtid vikten av att inte krångla till det och sätta varandra i svåra situationer. Dessutom måste försvarsspelet bli aggresivare på egen planhalva.

Andra halvlek var ganska jämn till en början, men sedan tog Bullis över mer och mer. Och slutligen kunde man genom att göra två mål till punktera matchen. Ena målet var en liten målvaktstavla och det andra var riktigt fint efter klapp-klapp-spel mellan Mustafa, Albin, Alex och Gabbe. Sedan hade Tunabro en boll som kanske var över mållinjen, då Simon rensade undan, men domaren friade då han inte säkert kunde se att bollen var inne.

I denna match får Mikke beröm för att han lyckades hålla nollan, framförallt i slutet av första halvlek när Tunabro pressade på. Övriga spelare gjorde ett gott jobb förutom sista kvarten i första halvlek då man såg lite vilsna ut.

tor 1 maj 2014, 17:30 IF Tunabro - Bullermyrens IK U 2 - 2
lör 21 mar 2015, 17:00 IF Tunabro - Bullermyrens IK U 1 - 2
lör 20 feb 2016, 09:00 IF Tunabro - Bullermyrens IK U
tor 5 maj 2016, 13:00 Bullermyrens IK U - IF Tunabro 3 - 2
sön 26 mar 2017, 10:30 IF Tunabro - Bullermyrens IK U 4 - 2
lör 22 feb 2020, 12:00 IF Tunabro - Bullermyrens IK U 5 - 3